betalt inlägg i samarbete med Oddstoincome

Aktieklipp och andra typer av placeringar är ett sätt där du kan tjäna pengar hemifrån. Det är också ett bra sätt för att få en passiv inkomst, vilket många vill ha men som få faktiskt lyckas med. Men vi ska nu presentera ytterligare ett sätt där du kan tjäna pengar hemifrån och som alla kan lyckas med, nämligen bonustrading. Bonustrading, eller matched betting, har nu nått den svenska marknaden och har blivit ett allt vanligare sätt för att tjäna extra pengar på. I England är metoden känd sedan länge och går att läsa om i flera av de stora nyhetstidningarna, se till exempel The Telegraph eller The Guardian. Matched betting går ut på att du omvandlar bonusar som spelbolag erbjuder till nya kunder till rena vinster. Sammanlagt kan du tjäna upp till 17.000 kronor med hjälp av OddsToIncome, vinster som dessutom är helt skattefria!

Metoden är enkel att lära sig och kräver inte att man är duktig på varken sport eller spel och vi förklarar den i korta drag här. Vi säger att ett spelbolag ger ut en bonus på 1.000 kr när du registrerar dig som ny kund och gör en insättning på 1.000 kr. Du har då sammanlagt 2.000 kr, men innan du kan göra ett uttag krävs det att du omsätter hela summan ett visst antal gånger, detta kallas för omsättningskrav. Genom att uppfylla omsättningskravet så blir dina pengar upplåsta och tillgängliga för uttag. Men i de flesta fall kommer du att förlora både din bonus och din egen insättning och det är också därför spelbolagen har råd att dela ut dessa bonusar. 

Om man då istället parallellt använder sig av en spelbörs, som till exempel Betfair Exchange, så kan man spela på alla utgångar av en match och på så sätt omsätta sin bonus utan att förlora några pengar.

Vi tar ett exempel;

Real Madrid möter Barcelona. Hos spelbolaget där du hämtade en bonus spelar du på att Real Madrid ska vinna, alltså en 1:a. På Betfair däremot spelar du på att Real Madrid INTE ska vinna, du spelar på ett X och en 2:a. Betfair erbjuder nämligen möjligheten att BOKA spel, detta innebär helt enkelt att du spelar på att någonting inte ska inträffa. Detta gör att du i ett och samma spel kan spela på flera utgångar av en match.

Om vi återgår till exemplet så kommer du alltså att vinna på antingen spelbolaget eller på Betfair Exchange oavsett hur matchen slutar. På detta sätt omsätter du dina pengar utan att förlora dina pengar. Vinner du över dina pengar till Betfair så är de tillgängliga för uttag och du har direkt tjänat dina första pengar. Vinner du på spelbolaget gör du om processen tills alla pengarna är omsatta eller tills pengarna har spelats över till Betfair. Men hur ska du då veta vilka matcher du ska spela på där oddsen på spelbolaget och på Betfair är lika? Det är här vår oddsmatchare kommer in i bilden. Hos OddsToIncome får du marknadens bästa oddsmatchningsverktyg och som presenterar precis vilka matcher du kan spela på och hur mycket du pengar du ska lägga för att maximera dina vinster. Hos OddsToIncome får du också tillgång till alla bonusar där du kan tjäna pengar med bonustrading, Sveriges största forum för bonustrading och mycket annat. Så kom igång med bonustrading idag och tjäna dina första pengar!