Orsaken till att människor lever i fattigdom är ofta att de saknar ett arbete som de kan försörja sig på. Det finns helt enkelt inga jobb. Var ska de nya jobben komma ifrån? Vi tror på små familjeägda företag där entreprenörskap och individens kraft får fria utlopp. Alla personer med idéer och ambitioner ska ha möjligheten att skapa och försörja sig själv och sin familj. Det gäller kvinnor som män.

Tillgång till gratis utbildning och pengar från staten.

I Sverige har vi denna möjligheten eftersom vårt samhälle är uppbyggt på det sättet. Vi har tillgång till gratis utbildning, starta-eget-bidrag och få pengar från staten om vi vill starta eget. Svenska personer är på många sätt priviligerade och vi inser inte alltid vilka stora fördelar vi har som svenska medborgare. Alla denna hjälp som vi får via staten är inte en självklarhet i andra länder.Mikrolån ger förbättrade livsvillkor.

Genom utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån kan man i outvecklade länder framför allt hjälpa kvinnor att starta eget. Organisationer som Hand i Hand som i första hand hjälper kvinnor att starta eget har lyckats skapa 1,9 miljoner små familjeföretag med hjälp av mikrolån. Det har hittills resulterat i närmare 3 miljoner jobb som ger över 10 miljoner människor förbättrade livsvillkor. Dessa personer har nu med hjälp av mikrolån mat för dagen, förbättrad hälsa och barnen kan gå i skolan och slipper arbeta i som barn.

Företagslån för att starta eget.

Sms lån branschen har utvecklats från idén om mikrolån i outvecklade länder. Personer som inte har tillgång till pengar och har tidigare ekonomiska problem ska få en andra chans. Storbankerna har strikta regler och det är svårt att få en andra chans hos dem. Snabblångivare ser mer till din framtida betalningsförmåga och inte din historik. Ska du använda dina pengar till att till exempel starta eget och förväntas tjäna ihop snabba pengar för att betala tillbaka ditt lån kan ett snabblån vara ett alternativ för dig. Det finns olika typer av lån i de fallen. Behöver du snabbt pengar till ditt företag har Ferratum Business möjligheten att låna ut pengar till dig. Räntan är dock lite högre än på storbankerna men är du säker på att du snart tjänar ihop pengar för att betala tillbaka ditt företagslån är det alternativ för dig.

 

/Sofia
Enkla Lån