Annons:

Gratis är gott. Varför betala pengar när du kan få gratis saker? Så var kan vi få tag på gratis saker? Läs artikel nedan för våra bästa tips på spara pengar snabbt om gratissaker och rabatter.

En annan sida om gratis saker som vi kan tipsa om är Bastgratis.se. Hitta nya uppdateringar dagligen med erbjudanden där du kan beställa & få gratis saker online. Där samlas det kampanjer som enkelt kan utnyttjas.

Sociala medier

En källa som är väldigt bra för att snappa upp gratisprodukter är Facebook. Följer du större företags Facebook-sidor som till exempel Pågen, Haribo, Kavli, Garant eller Coop hittar du gratisprodukter som delas ut med jämna mellanrum. Erbjudandena varierar ofta med årstiden. Den som har tur kan fira jul utan att spendera några pengar alls.

Lägga pengar på buljong är kanske inte det roligaste. Varför inte få dem gratis istället. Om du går in på buljongföretagens hemsidor eller Facebook-sidor och svarar på frågor när de har kampanjer får du buljongerna hemskickade. Lägg hellre pengarna på en resa eller annat kul. Vi skriver om billigaste städerna i Spanien just nu här för tips om en billig resa.

Marknadsundersökningar

Genom att delta i marknadsundersökningar där man svarar på frågor om en produkt eller ett företag kan du få gratiserbjudanden. Det kan göras genom till exempel:

Triaba Panel – https://www.triaba.se/
M3 Panel – https://www.m3panel.se/
YouGov – https://yougov.se/

Tamponger kan du prenumerera gratis på via Redville – http://reddville.se/

Gratis Biobiljetter

Biobiljetter är en av de vanligaste sakerna som delas ut gratis. Det är en vanlig premie i läsarpaneler. Det finns även att samla via sidor som GFK hushållspanel, Gratisbio.se och andra sidor. Kraft som är ett livsmedelsföretag har återkommande kampanjer där du kan samla tio kvitton på Gevalia kaffe och få två biobiljetter. Ibland kan även företag belöna sina följare på sociala medier som de 1000 första som gillar en Facebook-sida får biobiljetter.

Liseberg och Gröna lund-inträden och åkband går också ofta att hitta. Cheerios och GB har haft samlarkampanjer med Liseberg som premie. Taxi Göteborg har delat ut årskort på Liseberg. McDonalds har en årlig klubb dag på Gröna Lund där familjen kan få fyra inträden och åkband.

Du kan alltid söka på Google efter dessa typer av erbjudanden som vi nämnt. Konsumentverket varnar dock om att man ska vara försiktig eftersom många företag utnyttjar och luras för att komma över namn och personnummer. För att slippa att bli spammad av oseriösa företag kan du skaffa en extra mejladress och ett extra mobilnummer via gratis kontantkort. Använd bara dessa till reklam, då kan du själv styra och slipper bli störd.

Ladda ner matbutikernas appar som Willys, ICA och COOP. Där kan man anmäla sig till smaktester, få gratis produkter och rabatter. Du måste dock vara medlem.

Anmäler du dig till läsarpaneler hos olika tidningar och svarar på frågor om tidningen får du gratisprodukter. Vanligtvis brukar det vara prenumerationer.

Appar som ger dig gratis-saker och rabatter

 • Wrapp
  Skickar ut kostnadsfria presentkort.
 • Freebie
  Här får man prova gratisprodukter. Det kan vara livsmedel som läsk, kakor med flera.
 • Rabble
  Rabble skickar ut gratis produkter som svampar för rengöring och andra spännande saker. Idag är det till exempel Super Friday hos Rabble där de tävlar ut 1000 kr i superpresentkort.
 • Klipster
  I denna app dyker det upp gratisprodukter som man kan hämta ut i butik.
 • Pressbyrån
  Pressbyrån delar ut gratissaker!
 • Tryme
  Här får man kuponger i mobilen. Senaste testerna har varit iskaffe, sås och juice. De har även ett poängsystem där man kan svara på frågor för att samla poäng till överraskningar. Än så länge har de erbjudit biobiljetter och en tidningsprenumeration. Denna app finns bara som iOS än så länge.
 • Espresso house
  Espresso house är en av våra favoritappar eftersom vi älskar kaffe och fika. Du får 10 % på alla dina köp och dessutom får du gratis kaffe när du handlat ett visst antal produkter/månad.
 • Roamler
  Med Roamler får du betalt för att göra små uppdrag med din mobiltelefon. Utbetalningarna ska även skattas.
 • McDonalds
  Ibland kan du hitta gratisprodukter och rabatter med McDonalds app.
 • Burger King
  Har ofta rabatter att åtnjuta!
 • Max
  Rabatter finns även från denna snabbmatskedja.
 • Karma
  Spara pengar med mat för halva priset.

Ladda ner apparna och spara pengar med gratisprodukter. Har du tips på andra gratis saker eller gratis appar?

/Spara pengar snabbt