Spara pengar app, har du funderat något på det? Visst hade det varit bra att ha en hjälpande app under årets mest shoppingintensiva period? En app som hjälper dig att få pengarna att räcka till. Eftersom utgifterna lätt drar iväg under julperioden behöver du hjälpmedel för att hålla koll på pengarna. Vi har därför listat de bästa hjälpande apparna som får pengarna att räcka till under året då vi shoppar som mest.

1. Dreams

Dreams hjälper dig att spara till drömmarna-

När du registrerar dig med appen Dreams får du ett nytt sparkonto som kopplas till appen. Genom att skippa små eller stora vardagsutgifter låter appen dig veta att du närmar dig din dröm. Appen ser till att du tar dina steg till din dröm genom att fråga om vad som är mest värt. Ett steg närmre din dröm eller de nya dyra skorna?

Appen Dreams är helt gratis och finns för Android och Iphone.

2. Håll koll på abonnemangen med Mina tjänster

Appen Mina tjänster hjälper dig att få koll på dina abonnemangskostnader. Genom att analysera dina transaktionskostnader kan appen sammanställa dina olika avtal och jämför sedan alternativen. Aldrig någonsin har det varit enklare att byta elavtal eller mobilabonnemang. Skulle du hitta ett billigare elavtal eller mobilabonnemang kan du byta till det genom appen.

Appen Mina tjänster är helt gratis och finns för Android och Iphone.

3. Tink ger dig full koll på hur dina utgifter ser ut

Som vi tidigare tipsat om i blogginlägget spara pengar funkar Tink jättebra som en ”hålla koll på ekonomi-app”. I appen kopplar du ihop ditt bankkonto eller kort. Därefter kan du se diagram, prognoser och spartips. Appen är även anpassad för att skapa egna kategorier för olika typer av utgifter och sedan sorterar Tink in köpen i rätt kategori. Den nya Swedbank appen gör ungefär samma sak. Det är väldigt intressant att se vad man faktiskt spenderar sina pengar på. Skulle du vilja sköta dina bankärenden i appen är det också möjligt.

Appen Tink är helt gratis och finns för Android och Iphone.

4. Med Spara kvitton kan du garanterat byta

Med appen ”Spara kvitton” kan du fota dina kvitton och spara dem i appen eller så kan du fråga i affären om de är anslutna till appen. Då kan affären spara kvittot åt dig. Appen är perfekt under julhandeln när du köper presenter till nära och kära som eventuellt vill byta sina presenter. Du slipper rota igenom alla högar med kvitton i din plånbok eller väska. Äntligen har dina kvitton digitaliserats till det bättre.

Appen Spara kvittot är helt gratis och finns för Android och Iphone.

Har du några andra bra tips på hur du kan få pengarna att räcka till under julhandeln? Kommentera gärna nedan.
/Linda
Spara pengar