Bank Norwegian är en norsk bank med kontor i Oslo och de erbjuder banktjänster till konsumenter. De flesta känner till Norwegian för deras billiga flygresor och hotell. De har över 100 resmål till väldigt förmånliga priser. Vi tycker att Norwegian är en av de bästa bolagen som erbjuder billiga alternativ. De är enkla, bekväma och professionella. Bank Norwegian startade in verksamhet år 2007 och erbjuder blancolån, kreditkort och sparkonto (räntekonton). Banktjänsterna sköts över internet och på den nordiska marknaden.

Blancolån

Blancolån är ett lån utan säkerhet. Du behöver med andra ord inga säkerheter som hus och bil för att bli godkänd ett lån om ända upp till 600 000 kronor. Hos Bank Norwegian ligger blancolånet från 5 000 kronor till 600 000 kr. Återbetalningstiden är flexibel upp till 15 år. Du kan betala tillbaka hela eller delar av lånet när som helst. Förfallodatumet är 28:e i månaden och vanligtvis får du din faktura 14 dagar innan det är dags att betala. Vi antar att allt går att skötas elektroniskt om du föredrar att få en faktura online. Ansökan är väldigt enkel och görs med BankID/e-legitimation. Dessutom kan hela ansökningsprocessen fullföras via mobilen när du är på språng.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

[table id=45 responsive=scroll /]

Exempel: Räntan är individuell f n 8,99% – 22,49% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 40,51%.

Kreditkort

Vi vill även rekommendera kreditkortet Bank Norwegian. I samarbete med flygbolaget Norwegian kan du få ett kombinerat kreditkort och stammiskort (frequent flyer-kort). Kreditkortet erbjuder en form av lojalitetsprogram och är superenkelt att använda. Det ger dig billigare och bättre flygresor snabbare. Det är helt gratis att gå med i programmet. 1 CashPoint ger dig 1 krona. Dessa pengar kan du sedan använda för att resa med. Det är superenkelt att registrera sig. Ansök idag och få 200 cashpoints i bonus.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

Fördelar med kreditkortet:

  • Upp till 6 veckors räntefri kredit.
  • 0 kronor i års- eller kontantuttagsavgift.
  • Cashpoints/bonus på alla köp.
  • 45 dagars räntefri betalning.
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat.
  • Registrera dig idag och skaffa cashpoints idag.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

[table id=46 responsive=scroll /]

Tjäna cashpoints

1. Varje gång du flyger med Norwegian (till alla destinationer) samlar du CashPoints

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

2. CashPoints tjänar du även på över 300 000 hotell till mer än 60 destinationer

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

3. Dessutom tjänar du CashPoints när du handlar hos varumärken online
Bank Norwegian samarbetar med butiker som LensWay, Boozt.com, Stayhard, Bubbleroom och CDON.com.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

Sparkonto

Sparkonto hos Bank Norwegian har en inlåningsränta på 0,70 % redan från första kronan. Storbankerna har 0 % på de flesta sparkonton. Det är helt kostnadsfritt att öppna sparkonto hos Norwegian. Sparkontot skaffar du enkelt via deras hemsida. Insättningsgaranti gäller enligt norska bankers lagar.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

[table id=45 responsive=scroll /]

Användarvänlig hemsida

Bank Norwegians sida är väldigt användarvänlig och professionell. Du kan logga in på deras sida med hjälp av fyra olika alternativ som BankID, Mobilt BankID, Telia och SMS. Fjärde alternativet (SMS) ger dig tillgång till din sida i form av en engångskod. Dock ger detta alternativet en begränsad tillgång till ”Min Sida”.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu