Det finns ingen annan utväg än: BLÖJOR, om du inte vill ha bajs och kiss överallt i hemmet med andra ord. Ditt barn bryr sig självklart inte om priser, hen bara charmar dig med sitt söta lilla leende. Helt ovetandes om att dina pengar bajsas iväg. För att undvika onödigt höga blöjkostnader hjälper billigablöjor.se dig att köpa den bästa, mest miljövänliga och billiga blöjan hittas på den svenska marknaden.
 

Billiga blöjor online.

Det förvånar alltid nya föräldrar hur dyrt det faktiskt är med blöjor. Det behöver dock inte vara dyrt. Jag avslöjar hur jag sparade pengar på blöjor första året för min flicka. Med de sparade pengarna kunde jag köpa något annat roligt istället för att lägga pengar på blöjor.

Det bästa är:

Du kan också göra det!

 

Den dåliga vanan som hindrar dig från att köpa billiga blöjor.

Vi är alla mänskliga och tar ibland upp dåliga vanor. För min man är en dålig vana att lämna toalettsitsen uppe. För mig var det något värre som störde vardagen:

Köpa blöjor från fysiska butiker i närheten där jag bor.

Jag förstod inte hur mycket jag betalade för blöjor på ställen som ICA, Willys eller Hemköp även med kuponger.

Om du inte köper deras generella blöjor som läcker och kan ge utslag kommer du helt enkelt inte att få en bra affär där.

LÄS MER:   SPARTIPS 3: Börja sälja

Nu kanske du undrar:

Vad är haken? Det regnar ju inte blöjor från himlen.

Det finns ingen hake.

  • Du behöver inte använda tygblöjor.
  • Du behöver inte heller stjäla blöjor. Du behöver inte bli en ”blöj-bandit”.

 

Billiga blöjor på nätet.

De blöjor som jag pratar om här är inte generella affärstillverkade blöjor, utan det är kvalitetsmärkta blöjor som du redan föredrar att dina barn använder. Det kan vara billiga blöjor, Libero och billiga blöjor, pampers. Okej nu kommer jag med avslöjandet. Det finns bara en sak du behöver göra:

Använd koden ”nykund20” och få 20 % rabatt på din favoritblöja hos Apoteket.

Villkor:

Köp över 300 kronor

Gäller endast nya kunder.

Gäller endast online och ej receptbelagda läkemedel.

 

Använd koden ”KRONAN24H” och få 15 % rabatt på allt hos Kronans Apotek.  

 

Genom att köpa blöjor online och använda dig av rabattkoder som jag detaljerar på denna sida kan du spara massa pengar. Det innebär massa sparade pengar och det krävs väldigt lite från dig. Detta är något som du önskar gjordes tidigare för att spara pengar.

 

Om du dessutom inte är nöjd med dina blöjor kan du vanligtvis lämna tillbaka dem. För varor som är köpta online eller varor beställda via kundservice är ångerrätten 14 dagar. Den följesedel som du får med i leveransen är gäller som kvitto. Ångerrätten enligt distansavtal och avtal utanför affärslokaler innebär att varor kan bytas eller återköpas inom 14 dagar. 14 dagar gäller ifrån den dagen då varan mottagits.

 

Så, köp blöjor online och spara pengar.

Det finns alltför många fördelar med att köpa blöjor på nätet för att gå miste om möjligheten.

LÄS MER:   SPARTIPS 52: Ta hand om dig själv på en liten budget

Min favorit är:

Jag behöver inte klä på mig för att gå till affären. Jag kan nu sitta med mitt rufsiga hår, mjukiskläder och vagga mitt barn genom att beställa blöjor online.

Inga fler problem med att lugna ner barn in och ut från bilstolar och barnvagnar. Inga föräldrar dömer mig för att mitt barn skriver … Inget av det, bara ren bekvämlighet i hemmet med blöjor som snabbt och smidigt levereras till dörren. Leveransen är vanligtvis enbart 1–3 arbetsdagar.

 

Billigaste priserna hittas online. Självklart betyder all komfort online ingenting om du betalar hälften av dina livsbesparingar på ett paket blöjor. Som tur väl är behöver du inte ta till dina livsbesparingar på blöjor eftersom det nu finns alternativ online som gör att du sparar mycket pengar.

Fysiska affärer kan helt enkelt inte konkurrera med online-återförsäljare av de bästa märkena på marknaden.

Så omfamna framtiden. Bli en modern förälder som köper blöjor online för superpriser. Nu behöver du enbart bestämma vad du ska hitta på för roligt med de pengar som du sparar på den bästa affären någonsin. En resa till Spanien kanske?

 

Minst 15 000 kronor på blöja per barn.

Att köpa blöjor kan  bli en dyr utgift som som inte planerats in i månadsutgifterna. Lever du på en tajt budget antar jag att det känns ungefär såhär att köpa blöjor:

en flicka som bär en färgglad skjorta

Ett barn bajsar ner cirka 2 000 blöjor årligen I tre år. Det blir sammanlagt 6 000 blöjor. Räknar man att ett paket blöjor som innehåller 50 och 60 blöjor kostar 100 kronor i handeln blir kostnaden för hushållet cirka 3 600 kronor per barn och år. Den totala kostnaden för hushållet I tre år ligger då på 11 000 kronor. Använder ditt barn blöjor under tre och ett halvt år ökar kostnaden med 2 000 kronor, upp till 13 000 kronor per barn.

LÄS MER:   Spara pengar på nya trenden

SCA:s varumärke Libero är det dominerande varumärket för blöjor på svenska marknaden. Liberos har cirka 60 % I marknadsandel. Konkurrenten är Procter & Gambles varumärke Pampers, vars marknadsandel är 18 procent.

Det säljs alltmer blöjor än någonsin och det beror på den pågående babyboomen och att svenska barn använder blöjor att högre upp I åldrarna. På 50-talet var barn torra redan från två års åldern. Idag är barnen torra från tre och ett halvt år på dagen och fyra år på natten. Detta är en stor skillnad på nästa hela två år.

 

Svenska barn använder blöjor en längre tid.

Att svenska barn använder blöjor i äldre åldrar beror på flera faktorer. Under 90-talet hade man en uppfattning om att potträning i ung ålder är något negativt. Barn ska låtas mogna själva. Den förbättrade kvalitén på blöjor innebär även att barnen inte störs av att bära dem längre.

Självklart är det positivt att det säljs fler blöjor och att försäljningen av blöjor ökar för tillverkarna. Det blir dock högre konkurrens och svårt att veta vilken blöja man ska välja. Vi listar bästa och billigaste blöjan för att du ska få ut det mesta av pengarna.

Show Buttons
Hide Buttons