Vi tänkte samla alla grymma erbjudanden till Fars dag 2020.

När är fars dag i år? Den 8e november är det fars dag 2020 och förmodligen har ni redan sett flera erbjudanden om presenter.

Till att börja med vill vi säga att det viktigaste är inte presenterna du köper till din pappa. Det är tanken som räknas och att kunna spendera tid tillsammans. Men familjen är viktig och jag själv tar personligen gärna tillfället i akt att ge min pappa en fin present för att visa min uppskattning.

Det är viktigt att vara ute i god tid med presenten så att man inte står där några dagar innan och blir tvungen att köpa något med dyr expressleverans, eller att man får nöja sig med en present som man kanske inte helst av allt hade velat ge. Är man ute i tid hinner man också jämföra priser och leta efter bra erbjudanden och rabatter.

En klassiker i höst och vinter är en bok.

Hos Adlibris hittar ni romaner för bara 99 kr och livsstilsböcker från 59 kr.

Livsstilsböcker från bara 59 kr
Romaner från 99 kr

Bokus har också höstrea nu. Från endast 19 kr. Jag passar på att även beställa böcker som julklappar.

Höstrea från 19 kr

Björn Borg har prisvärda och populära kalsonger. En smart idé är att köpa storpack om man har fler män i sitt liv med samma storlek. På så sätt kan jag köpa detta 6-pack för 599 kr och ge bort 3 par till min pappa och sedan får min kille 3 par i julklapp. 99 kr för Björn Borg-kalsonger är ändå en bra deal.

Storpack kalsonger lönar sig

Nordicfeel – en parfym till pappa är ett säkert kort

Great days – En upplevelse ger minnen för livet

Några passande upplevelser till fars dag

Ekar det tomt på kontot? Oroa dig inte, vi har en massa tips på gratis presenter till Fars dag.

 1. Att besöka ett naturreservat kostar ingenting.
 2. Gå på museum eller stadsvandring.
 3. Ge bort en städning av hemmet (utförs av dig)
 4. Ge bort en massage (utförs av dig)
 5. Ge bort ett löfte på en upplevelse längre fram när du har pengar. Bara att skriva fint i ett kort och vilken giltighetstid som gäller.
 6. Laga, baka eller skapa något med det du har hemma.
 7. Ge en receptsamling med alla pappas favoritrecept.
 8. Skapa en minnesbok där du samlar en massa fina minnen du haft med din pappa genom åren. Det kan vara både i foto och i text. Har du ingen skrivare kan du ge bort den digitalt.
 9. Som ovan men du gör en video/slideshow av det hela. Släck ner belysningen hemma och starta showen som är en dedikation till hur fantastisk din pappa varit genom åren.
 10. Är du någorlunda musikalisk kan du skapa en egen låt som du framför. Den ska förstås handla om din pappa.
 11. Är du inte lika musikalisk kan du skapa en låtlista i Spotify med alla låtar som representerar er relation. Skriv eller berätta om motiveringarna till låtvalen.
 12. Skäm bort din pappa med frukost på sängen och fortsätt vara hans betjänt under resten av dagen. Överdriv och sätt upp hans fötter på en pall och ha gärna en handduk slängd över armen.
 13. Samla hela familjen och ha en trevlig spelkväll med charader och brädspel. Se till att pappa får vinna 😉
 14. Tvätta pappas bil invändigt och utvändigt.
 15. Be din pappa berätta om sin barndom, och besök hans barndomshem och be honom peka ut sin gamla skola och andra minnesvärda platser. Att hängivet intressera sig är en fin gåva.
 16. Har du egna barn blir han säkert glad om du får barnbarnen att sätta upp en pjäs, dans, teckningar eller söta brev med frågor hur farfars barndom var och om det fanns Pokémon go då.

Har du några fler tips? Fyll gärna på med dem i kommentarerna!