Prova på få 30 kr rabatt per månad, högsta tillgängliga rabatten just nu i Sverige! Bli medlem idag och träna fritt på gym! Med Bruce tränings APP kan du träna på 500 studios i ett medlemskap. Padel, tennis, barre, pilates, gym, dans, simning, kickboxning, klättring, crossfit och yoga.

Använd koden luciam och få 30 kronor rabbatt per månad när du tränar med Bruce.

Omdömen Bruce träningsapp

Blivit mer fit och träffat vänner för livet

Med Bruce har jag kunnat testa flera bra ställen nära mitt hem och jag har fått tillbaka min träningsglädje. Det betyder inte enbart att jag har testat flera ställen där jag funnit min passion som att dansa house på yogansa och crossfit på CORE utan jag har även träffat vänner för livet. Med BRUCE kan du efter passen lägga till personer som du tränat med och bli vänner i appen. Det gör det enklare att träna med familj och vänner.

Nu är ursäkterna borta!

Nu finns det ingen ursäkt ett inte träna längre. Om du inte vill träna spelar det ingen roll var du vill träna. Men OM du tränar eller vill börja träna är detta absolut bäst. Mycket nöjd användare och deras nya tjänst med rabattsystem är genialiskt.

Bruce är en grym träningsapp jag bara…

Bruce är en grym träningsapp jag bara älskar konceptet! Bruce har bidragit till att jag provat så många nya sätt att träna och att jag hittat några nya favoriter =)

LÄS MER:   Så mycket pengar kan du spara när du slutar röka

Bästa träningsmedlemskapet jag haft

Älskar Bruce, varit med sen starten och den blir bara bättre! Här kan du testa det mesta inom träning och hälsa på ett medlemskap. Många valmöjligheter, flexibelt och schysst alternativ med online träning/klasser just nu. Som bonus är dem även supertrevliga och tillmötesgående, och svarar alltid snabbt när man skriver i chatten. Man märker att dem är lyhörda och lyssnar på sina medlemmar 🙂

Show Buttons
Hide Buttons