Prova på få 30 kr rabatt per månad, högsta tillgängliga rabatten just nu i Sverige! Bli medlem idag och träna fritt på gym! Med Bruce tränings APP kan du träna på 500 studios i ett medlemskap. Padel, tennis, barre, pilates, gym, dans, simning, kickboxning, klättring, crossfit och yoga.

Använd koden luciam och få 30 kronor rabatt per månad när du tränar med Bruce.

Med Bruce kan du träna i flera olika kategorier som bastu, hot yoga, meditation, gym, högintensiv och simning. Det finns tre olike medlemskap och i medlemskapet som heter Epic har du möjligheten att boka tid hos en naprapat.

Vi har med Bruce testat bästa högintensiva stället i Sundbyberg som heter CORE. På CORE har du även möjligheten att boka behandlingar som naprapati, PT-träning, massage och atletihälkopp (apofysit). Behandlingar bokar du hos legitimerade naprapater på A-Ö behandling i Sundbyberg.

Vi föredrar att träna på CORE på grund av den goda stämningen, professionella coacher och det centrala läget i Sundbyberg som gör det enkelt att ta sig dit. På CORE är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet och ålder. Coacherna hjälper dig att utvecklas utifrån dina förutsättningar.

Omdömen Bruce träningsapp

Blivit mer fit och träffat vänner för livet

Med Bruce har jag kunnat testa flera bra ställen nära mitt hem och jag har fått tillbaka min träningsglädje. Det betyder inte enbart att jag har testat flera ställen där jag funnit min passion som att dansa house på yogansa och crossfitCORE utan jag har även träffat vänner för livet. Med BRUCE kan du efter passen lägga till personer som du tränat med och bli vänner i appen. Det gör det enklare att träna med familj och vänner.

Nu är ursäkterna borta!

Nu finns det ingen ursäkt ett inte träna längre. Om du inte vill träna spelar det ingen roll var du vill träna. Men OM du tränar eller vill börja träna är detta absolut bäst. Mycket nöjd användare och deras nya tjänst med rabattsystem är genialiskt.

Bruce är en grym träningsapp jag bara…

Bruce är en grym träningsapp jag bara älskar konceptet! Bruce har bidragit till att jag provat så många nya sätt att träna och att jag hittat några nya favoriter =)

Bästa träningsmedlemskapet jag haft

Älskar Bruce, varit med sen starten och den blir bara bättre! Här kan du testa det mesta inom träning och hälsa på ett medlemskap. Många valmöjligheter, flexibelt och schysst alternativ med online träning/klasser just nu. Som bonus är dem även supertrevliga och tillmötesgående, och svarar alltid snabbt när man skriver i chatten. Man märker att dem är lyhörda och lyssnar på sina medlemmar 🙂