Inlägget innehåller affiliatelänkar för GreatDays, Komplett och Adlibris

Vi har skrivit tidigare om att det är viktigt att ha en lista på vad man ska handla på Black Friday så att man inte går på någon marknadsföring och sen står där med en massa produkter man inte behövde.

Jag hade tidigt planerat att köpa julklappar under black friday och visste exakt vad jag var ute efter.

Tänkte nu dela med mig av mina köp och hur jag gör mina köp.

Först och främst gör jag alla mina köp på nätet och jag använder Komplett Kreditkort (helt kostnadsfritt så länge du betalar direkt och inte använder kredit). Med det här kortet får jag 2 % bonus på alla köp utöver alla rabatter som finns under Black Friday.

Mina syskonbarn får en extra påfyllning på sina fondsparanden på Avanza. Det kanske låter tråkigt att de inte får julklappar, men vet ni vad, det får dom så det räcker och blir över av alla andra. Jag brukar ta med dom på lekland eller baka pepparkakor någon helg så får deras föräldrar en lugn stund på köpet (okej jag erkänner, vi bakar inte, vi köper färdiga pepparkakor och färdig glasyr och trycker fast många godisar och dom är glada och nöjda).

Min mamma fyller år på julafton så självklart får hon en present då. Mamma har allt hon behöver men är dålig på att unna sig en guldkant i tillvaron. Jag valde en ansiktsbehandling som jag köpte till 25 % rabatt på GreatDays.

Årets julklapp var som ni vet mobillådan. Men när Pricerunner frågade 1 000 svenskar vad de helst vill ha var det en fysisk bok. I vår familj kör vi bara julklappsleken mellan oss vuxna (förutom mamma då). Den innebär att alla handlar EN julklapp för max 100 kr. Man spelar sen ett tärningsspel för att se vem som får julklapparna.

Mitt bidrag till Julklappsleken i år blir två böcker. Eftersom Adlibris hade en kampanj nu under Black Friday med 3 böcker för 139 kr så köpte jag även Framgångsboken av Alexander Pärleros till mig själv. Vill man tjäna pengar behöver man också lära sig från framgångsrika personer, eller vad tror ni?

Framgångsboken Min historia Hjärnstark

Det var allt! Nu är jag helt klar och kan ta resten av tiden till att betrakta alla som stressar runt med julens bestyr.

Vi har också gjort en större lista kring Black Friday med alla rabatter vi kunnat hitta, den hittar du här.