Cyber Monday 2019 infaller den 2 december. Då är det dags för heta rabatter på flera populära och spännande företag online. Vi på sparapengarsnabbt håller koll på de bästa rabbatter och erbjudanden som gör att du inte behöver söka någon annanstans. Vi listar de mest populära shopparna här. Rabatterna gäller till och med måndag 2 december kl. 23:59. 

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är en dag att fynda riktigt heta priser. Shopping-dagen är ett relativt nytt fenomen som debuterade år 2005 i USA. Dagen har blivit alltmer populär världen över efter dess start. Fenomenet kom till Sverige år 2010 och allt fler svenskar har ett stort intresse av dagen och shoppar gärna online när de är på språng och i mobiltelefonen. 

När inträffar Cyber Monday?

Måndagen inträffar efter den stora helgen i USA som heter Thanksgiving (tacksägelsedagen). Dagen har snabbt blivit en av de mest populära dagar att handla online då det erbjuds speciella priser av de mest välkända varumärken världen över. Datumet för Cyber Monday varierar mellan datumen 26 november till 2 december och infaller alltid fyra dagar efter helgdagen Thanksgiving (tacksägelsedagen). 

Cyber Monday hos sparapengarsnabbt.se

Vi på sparapengarsnabbt.se listar spännande deals och missar inga viktiga erbjudanden för att du ska kunna spara pengar på denna speciella shoppingdag. På Cyber Monday har du chans att fynda julklappar. Missa inte de mest heta erbjudanden på affärer som Cyber Monday Elgiganten och Komplett Cyber Monday!

Unna dig något speciellt eller shopp julklappar redan idag under Cyber Monday. 

Håll dig uppdaterad

Följ sparapengarsnabbt.se på Instagram, Facebook och Twitter. Glöm dessutom inte att bli klubbmedlem. Få vårt nyhetsbrev så du inte missar all viktig information kring spännande tema dagar som Cyber Monday, Black Friday och Singles Day. Vi ger dig alla chanser att kunna spara pengar på att shoppa för mindre. Följ oss så ses vi på Cyber Monday på Sparapengarsnabbt.se.